Békétlen - PlasticOcean, Mirror és Sour Smile koncert Esztergomban

Békétlen - PlasticOcean, Mirror és Sour Smile koncert Esztergomban

2019. október 25-én, pénteken koncertet ad a PlasticOcean a Békétlen című turnéjuk keretében, az esztergomi Sportalsóban. Az est vendégei a Mirror és a Sour Smile. Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A PlasticOcean zenekar 2017-ben alakult Sopronban. Zenéjüket modern hangzásvilág, dallamos riffek és mennydörgető breakdown-ok jellemzik. Stílusuk meghatározására “NEW WAVE METAL” jelzőt használják, amely egy több stílust ötvöző fúzió. Repertoárukban kizárólag saját szerzeményeik szerepelnek.

Első nagylemezük 2017-ben jelent meg "WAVE" címmel, amelyen 9 angol nyelvű dal található. A megjelenés után két dalhoz szöveges videó készült, amelyeket megtalálhatsz a zenekar YouTube csatornáján.

2018-ban a zenekar a Hangfoglaló Program Induló előadói alprogram egyetlen metal zenei támogatottja lett. Ez a díj talán a legnagyobb elismerés egy induló zenekarnak, hiszen több mint 300 pályázó közül csak 21 zenekar kapja meg. Ebben az időszakban már dolgoztak legújabb lemezükön, amelynek felvételeit a 2019-es évre időzítették.

2019-ben rögzítették második nagylemezüket, amely szeptember 22-én jelent meg online és fizikai formátumban is. A lemez előfutáraként júliusban premierezett első magyar nyelvű daluk “Tarts ki” címmel, amelyhez videoklip is készült, közel 20 000 megtekintésnél jár a YouTube-on.

A 2019-es nyarat egy nagyszabású koncerttel zárták a Barba Negra Track-ben az AWS előzenekaraként.

ATEMPO.sk