No Last Page, Ink My Mind és Long Story Short koncert Győrben - ELMARAD!

No Last Page, Ink My Mind és Long Story Short koncert Győrben

ELMARAD! 2019. október 4-én, pénteken a No Last Page ad koncertet a győri Dongóban. Az est vendégei az Ink My Mind és a Long Story Short. Belépő 1000 forin. Kapunyitás 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

20.00 Kapunyitás
21.00 Long Story Short
22.00 No Last Page
23.00 Ink My Mind



Ink My Mind

„2014 óta termelünk nehézfémmel ötvözött rossz érzéseket, leginkább zenének hívjuk. Megjártuk már a magyar klubok egy jó részét, és most újult erővel vágunk neki az ország felfedezésének.

Nem tudjuk a stílust meghatározni; metál, mi ennyiben szoktunk maradni egymás között. Függetlenül adtuk ki az összes eddigi önálló dalunkat, no meg egy kislemezt 2018-ban, ami a „Vége” címet kapta.

Nem marketingeltünk. Nem vagyunk benne jók. Nem is leszünk, de szeretnénk több helyen terjeszteni az igét, mert jó dolog új emberekkel az ősidők óta létező emberi zenén keresztül összekapcsolódni. Idén ennek hangot is adtunk egy új dal formájában, ami „1000-1” névre hallgat. Új dalok és koncertek vannak a láthatáron, mi pedig készen állunk, mint Spongyabob.”



A budapesti Long Story Short négy, a húszas éveiben járó fiatalból álló zenekar, amely két éve alakult. Jelenlegi formájában 2019 február óta működik. Zenéjüket hallgatva leginkább a 2000-es évek californiai pop-punk irányzat ugrik be először, azonban a srácok kísérleteznek többféle irányzat egybekovácsolásával is mint például metál és a hard-rock.

2018 őszén jelentették meg első EP-jüket, ami a My Summer címet viseli. A lemezen négy dal hallható. Hamarosan megjelenik az első videoklipjük. Jelenleg az első albumuk előkészületei zajlanak, amelyet a jövő év elején szeretnének megjelentetni, egy lemezbemutató koncert keretén belül. A tavalyi évben megtöltötték a Rocktogont, illetve a Robotban is többször felléptek már telt ház előtt. Idén meghívást kaptak a 14. Rockfesztre Dunaszerdahelyre is.

 

No Last Page

Fiatal, mérges, lázadó, szerelmes, ösztönző, álmodozó panel metál/punk-rock 5 városi arctól, Budapestről.

A zenekar első, "Szívből Vérzel" című kislemeze 2016-ban jelent meg, amit Az Alvin és a Mókusok vendégeként országos, és külföldi klubturné keretében mutathattak be 2016-17 között Londonban, Bristolban, Birminghamban, Stuttgartban, Dunaszerdahelyen, és egész Magyarországon. 2018 október 30-án a Hangadó című első nagylemezük megjelenését követően közös lemezbemutató turnéra indultak a The Tumor Called Marla zenekarral.

ATEMPO.sk