Ne most, drágám! - Veres1Színház előadása Sátoraljaújhelyen

Ne most, drágám! - Veres1Színház előadása Sátoraljaújhelyen

2019. november 13-án, szerdán 19.00 órától kerül bemutatásra Ray Cooney - John Chapman Ne most, drágám! című vígjátéka két felvonásban, a Veres 1 Színház előadásában a sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Művelődési Központban. Belépő 3000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A méregdrága szalon egyik tulajdonosa, a felfuvalkodott Gilbert élete hódítására készül felesége távollétében. A nagy terv gépezetébe azonban a kezdetektől fogva homokszemek kerülnek: makrancos szeretők, századára csökkenő árú bundák, visszatérő feleség, de még egy részeges fregattkapitány is a reménybeli házasságtörés útjába kerül.

Az események sodrában már Gilbert üzlettársa, a végtelenül tisztességes Arnold sem tudja számon tartani a megszaporodó szerelmi viszonyokat, a szekrénybe bújtatott hölgyeket, és a párjukat kereső férjeket. A tesztoszteronszint egyre nő, a londoni közlekedési társaság egyre több női fehérneművel gazdagodik, Gilbert újabb képtelen ötletekkel áll elő, miközben megállíthatatlanul robogunk a fergeteges végkifejletig!

A vígjátékok mestere, Ray Cooney ezúttal sem kíméli a nézők rekeszizmait. Sokáig emlékezetes élménnyel gazdagodik, aki eltölti ezt az estét a Ne most, drágám! csapatával.

 

Szereposztás

Gilbert Bodley – Mihályfi Balázs
Arnold Crouch – Csonka András
Miss Tipdale – Steinkohl Erika
Janie McMichael – Fésűs Nelly
Harry McMichael – Pál Tamás
Sue Lawson – Holczinger Szandra / Laurinyecz Réka
Mrs. Frencham – Szilágyi Annamária / Csányi Erika
Frencham fregattkapitány – Venyige Sándor
Maude Bodley – Zorgel Enikő
Mr. Lawson – Gerner Csaba / Janik László
Miss Whittington – Csáki Edina

Fordította: Vajda Miklós
Díszlet: Varsányi Anna
Jelmez: Molnár Szilvia
Rendező: Venyige Sándor

ATEMPO.sk