Margaret Island ráadás koncert Győrben

Margaret Island duplakoncert Győrben

2020. február 15-én, szombaton ráadás koncertet ad a Margaret Island a győri Rómer Házban, a 2020-as Tavaszi turnéjuk keretében. Kapunyitás 20.00 órakor. Belépő elővételben 2990 forint/nap, illetve a helyszínen 3590 forint/nap.

A rendezvény korhatáros, csak 16 éven felüliek számára. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította zenekar a könnyed, pozitív és őszinte üzenetekkel teli popzenéjüknek köszönhetően az akusztikus folkpoptól indulva rövid idő alatt jelentős népszerűségre tett szert. Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a kluboknak, fesztiváloknak és rádiós toplistáknak.

Többször zenéltek külföldön, Felvidéken is, számos daluk pedig heteken át volt listavezető a Petőfi rádió toplistáján. Egyszer volt című aranylemezük, illetve Bakancslista c. második albumuk után 2018 szeptemberében kiadták harmadik III című nagylemezüket több közreműködővel.

2014-es alapításuk óta számos más elismerés mellett 2016-ban Fonogram-díjat nyertek az év felfedezettje kategóriában és 2018-ban az év junior könnyűzenei alkotója Artisjus-díjat is megkapták.

ATEMPO.sk