Osztálykirándulás - Müller Péter Sziámi AndFriends koncert Győrben ELMARAD!

ELMARAD! 2020. március 21-én, szombaton “autóbuszos osztálykirándulással” egybekötött koncertet ad a Müller Péter Sziámi AndFriends a győri Dongó live music hallban.

A jelentkezők (korlátozott létszám max 50 fő) közös utazáson vehetnek részt az együttessel egy buszban, amely Budapestről indul 15.30-kor a Blaha Lujza térről. Az utazás során lehetőség lesz beszélgetni a zenekarral, nyerhettek értékes ajándékokat a quiz játék során és együtt énekelhetitek a legnagyobb slágereket is. A buszon az italfogyasztásodat is állják.

“Célunk, hogy a hazai bandák közönségének egy különleges élményt nyújtsunk, jobban összehozzuk a zenekart rajongóival, valamint, hogy megmutassuk, hogy mennyire menő a vidéki klubélet Magyarországon”...

A helyszínre való érkezés után, a koncert előtt szabadfoglalkozásra van lehetőség. A koncert 19.00 órakor kezdődik. Hazaindulás a koncert után 30 perccel. Hazaérkezés másnap hajnalban.

Belépő Early Bird 7999 forint (10 db), teljes áron 9999 forint (40 db) – ami tartalmazza az utazás, a koncert belépő árát, és az italok árát a buszon. Az Osztálykiránduláson csak 18. életévét betöltött személy vehet részt. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Müller Péter Sziámi AndFriends: Müller Péter Sziámi, Kirschner Péter, valamint Varga Orsolya, Mózsik Imre, Bakos Zita és Winterverber Csaba, valamint az összes kedves hallgató és érdeklődő zenekara - a Sziámi zenekar folytatása, a legjobb URH dalokkal.

Egy zenekar, aminek lassan negyven éves múltja és megkérdőjelezhetetlenül érvényes jelene van. A Sziámi AndFriends a hazai rockzene és alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja.

Az Élet és Irodalom szerint „Magyarország egyik legjobb koncertzenekara” immár hatodik éve járja az ország klubjait, fesztiváljait. Ez idő alatt 3 lemezt készítettek olyan új dalokkal, mint a Szeretni még, Cukortükör, Éjszakás nővér, Államosítani kéne, de emellett az underground zenei hagyományok őrzői is. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig. URH, Kontroll Csoport és Sziámi. Az Apokalipszis, a Vigyetek el!, a Besúgók és provokátorok, a Kicsi kicsiszolt kő, a Testből testbe vagy a Világegyetemista a jelenkorban is ugyanolyan érvényesen szól, mint születésekor.

ATEMPO.sk