Sólyomszárnyán - Vadkerti, Sipos és Zsapka trió koncertje Várvölgyön

Sólyomszárnyán - Vadkerti, Sipos és Zsapka trió koncertje

2021. június 6-án, vasárnap Sólyomszárnyán címmel ad koncertet a trianoni megemlékezésen Zsapka Attila, Vadkerti Imre és Sipos Dávid a várvölgyi templomkertben.

A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

A Bakony legnyugatibb csücskében, csupán 15 kilométerre a Balaton nyüzsgő turistaövezeteitől, valóban festői környezetben bújik meg mesés várak völgyében Várvölgy beszélő nevű kis települése.

Zsapka Attila, Vadkerti Imre, Sipos Dávid 2014. tavaszán állt össze azzal az elsődleges céllal, hogy az általános és középiskolás diákok számára emeberi közelségbe hozza a korosztály számára talán már idegennek és ismeretlennek tűnő 70 – es 80 – as évek ismert, értékes magyar dalait, valamint a verséneklés varázsát. A dalok és versek két akusztikus gitár, valamint fúvós hangszerek kíséretében szólalnak meg, zenei alapok használata nélküli élő hangzásban. A diák előadásokon túl természetesen a felnőtt közönség előtt is örömmel lép fel a trió.

 

Program

15.30 Szentmise, majd körmenet
17.00 Megemlékezés

ATEMPO.sk