Rómeó Vérzik lemezbemutató koncert Budapesten

Rómeó Vérzik lemezbemutató koncert Budapesten

2021. június 24-én, csütörtökön 18.00 órától a Rómeó vérzik zenekar ad lemezbemutató koncertet a Barba Negrában Budapesten.

 

Az első fellépés 1995. december 22-én a somorjai Piton bárban történt.

1996 tavaszától Gibbó a (zenekar menedzsere) és Barak István felvidéki koncertszervezőnek köszönhetően olyan zenekarok előtt sikerül debütálni, mint pl.: Tankcsapda, Sing-Sing, Beatrice, Sziámi, Fahrenheit és még sokan mások. 1996-ban megjelenik az első demó Fest majd egy embert címmel. 1996-tól 1998-ig folyamatos a próbálás, a koncertezés. 1998-ban jelent meg a második demókazetta Íme az ember címmel. 1998-ban Kova és Gibbó távozott, a zenekar három tagja maradt, és azóta Koppány látja el a menedzseri feladatokat.

 

Koncerteznek növekvő számban Szlovákiában, Magyarországon és Csehországban. Fellépéseik nagy része természetesen Magyarországon esedékes. Állandó szereplői a kisebb és nagyobb zenei fesztiváloknak. Önálló és más zenekarokkal páros turnékra is járnak.

 

A jegyár elővételben 2500 Ft, helyszínen 3000 Ft, de a jelenlegi helyzet miatt regisztrációhoz kötött. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

ATEMPO.sk