A Space Cowboy koncertje Sátoraljaújhelyen

2021. augusztus 6-án, pénteken 20.00 órakor a sátoraljaújhelyi Beles Romkocsmában ad koncertet a Space Cowboy zenekar, a felvidékről származó Kocska Ádámmal.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Űr kóboj a nevünk vala. Ádám az űr, Vera a kóboj. Stílusilag rendkívül könnyen behatárolható, progresszív country punk zenét játszunk, jazzes és nem jazzes elemekkel vegyítve.

Marketinges akart lenni az egyik tagunk a kettőből, de kirúgták az iskolából a hülye szövege miatt. Leírhatná, most azt is, hogy megnyerő, rendkívül szórakoztató, extrém érzelmes, már-már siratós zenét játszunk, de ez se nem önazonos, se nem igaz. Lehet, hogy most azt gondolod, hogy milyen jól fogsz szórakozni az ún. muzikális rendezvényen, mert milyen vicces/cringe ez a formáció. De valószínűleg meg sem fogunk szólalni, mert Ádám introvertált, Vera pedig mindig extrovertált kivéve ha beszélnie kell. Ja a metált kifelejtettem, mert az nincs.

Viccet előtérbe hozván. Örülök ha játszhatunk nektek, mert testünk már 1 éve levegőt sem látott, nem hogy koncertet. Aki az elsők közt kezd el pogózni, az kap cukorkát.’

ATEMPO.sk