Kökény Attila és zenekara - folytatódnak a Keresztúri esték Bodrogkeresztúron

Kökény Attila és zenekara - folytatódnak a Keresztúri esték Bodrogkeresztúron

2021. szeptember 9-én, csütörtökön 19.00 órakor a Keresztúri esték sorozat keretében ad koncertet Kökény Attila és zenekara, a bodrogkeresztúri Henye Borbárban.

A belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Kökény Attila 2010 legjobb férfi hangja, a Megasztár 5. szériájában vált ismertté. Életében ekkor következett a nagy áttörés, 2011-ben debütált első önálló albuma, ami aranylemez lett. Attila egyik nagy álma vált valóra, hiszen a lemezen a világhírű operaénekesnővel, Miklósa Erikával közös duettje is szerepel. Számos tv műsorban szerepelt, a Nagy Duett második évadának győztese lett, a Sztárban Sztár című showban egészen a döntőig jutott. Láthattuk az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatóján is.

2015 decemberében egy ünnepi lemezzel jelent meg, amin hallható kisfia, Kökény Lalika, Singh Viki és Veres Mónika Nika.

2017-ben ELMEGYEK című lemezét hatalmas örömmel fogadta a közönség, amin olyan Máté Péter dalokat hallgathatunk meg, mint a címadó dal, az Álomlány, au Egyszer véget ér, vagy az Első szerelem.

2018 decemberében nyújtott a debreceni református nagytemplom árnyékában szívmelengető ünnepi produkciót kisfiával, Kökény Lalikával, valamint Singh Vikivel és Veres Mónika Nikával.

2019-óta rendszeresen jelennek meg új klipjei. Attila fáradhatatlan és kemény munkájának köszönhetően ér el újabb és újabb sikereket és különösen nagy hangsúlyt fektet a közönségével való interakcióra és ezáltal a koncertekre országszerte. Legutóbb a Sztárban Sztár zsűrijében láthattuk.

ATEMPO.sk