Alapi István interaktív gitárestje - Keresztúri esték Bodrogkeresztúron

Alapi István interaktív gitárestje - Keresztúri esték Bodrogkeresztúron

2021. október 7-én, csütörtökön 19.00 órakor Alapi István (az Edda Művek tagja) interaktív gitárestjére kerül sor a Keresztúri esték sorozat keretében a bodrogkeresztúri Henye Borbár és Vendégházban.

A belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Alapi István, Fonogram, Artisjus és ProArte díjas gitáros Önálló Estje nem csak a megszokott átlagos koncertélményt nyújtja, hanem egy sokkal bensőségesebb, a közönség bevonásával, beszélgetéssel, sztorizással, sok-sok gitározással színesitett, baráti, házibuli hangulatú, esemény.

István mesél az életéről, szakmai élményeiről, titkokról, mindeközben a jelenlevők kérdéseire válaszol őszintén, humorral fűszerezve bármilyen témában.

Az este folyamán a beszélgetés menetét az elhangzó zenei repertoárt a jelenlevők és a létre jött hangulat alakítja, így minden egyes Istvánnal töltött este más és más, egyedi, felszabadult hangulatú, minden jelenlevő számára szórakoztató és emlékezetes.

István játszik kompozíciókat a saját albumairól, megidézi kedvenc rock- és jazz szerzőinek legendás darabjait a hetvenes évektől napjainkig. Természetesen egy - két Edda dal instrumentális változata is terítékre kerül.

ATEMPO.sk