A dal a miénk – LGT dalok a Csík Zenekarral, Presser Gáborral és Karácsony Jánossal Ózdon - ELMARAD!

A dal a miénk – LGT dalok a Csík Zenekarral, Presser Gáborral és Karácsony Jánossal Mosonmagyaróváron

ELMARAD! 2022. március 25-én, pénteken 19.00 órától LGT dalok szólnak a Csík Zenekarral, Presser Gáborral és Karácsony Jánossal Ózdon, az Olvasóban.

Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík zenekar, még soha nem adott ki olyan lemezt, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egy zenekar dalaiból válogatva! A 2020-ban megjelent "A dal a miénk" című albumukon az LGT kompozícióit muzsikálják abban az erős népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban, amely annyira jellemző rájuk.

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent lemezt. A közel 120 perces produkció egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja a színpadra az 50 éves LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy

legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradícionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Belépő 8990 forinttól kapható- Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

 

 ATEMPO.sk