Helloween és Hammerfall koncert Budapesten

2022. június 28-án, kedden a Hammerfall társaságában érkeznek a német heavy metal veteránok, a Helloween a Budapest Arénába.

A német heavy metal legenda meghívta turnéjára a Hammerfallt, hogy együtt egy igazán fantasztikus heavy metal élményt nyújtsanak majd a közönségnek. A turné neve is az egyesített erőkről szól: a United Firces Tour 2022 keretében mindkét zenekar új lemezt mutat be, így a rajongók sok dalt ekkor hallhatnak majd először élőben.

“Igazán ütős hír, hogy a Hammerfall is csatlakozik hozzánk a turnén! Ez a svéd csapat 2002-ben az én tenerifei stúdiómban dolgozott a Crimson Thunder albumon, nagyon sokat mókáztunk anno.” Oscar Dronjak is alig várja a közös koncerteket: “Hihetetlenül fel vagyunk dobva a közös turnénak köszönhetően! Nem csak azért, mert annyi hosszú év után újra útra kelhetünk majd, hanem mert egy olyan zenekarral indulunk neki, akiket nagyon szeretünk és nagy hatással voltak ránk, már a Hammerfall megalakulása idején is. Mindenki számíthat rá, hogy ez egy igazán különleges turné lesz.”

Kiemelt álló jegy 18900 forint, normál álló jegy 15900 forint, ülőhelyek 13900-18900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

18.00 Kapunyitás
19.30 Hammerfall (kb. 75 perc)
21.15 Helloween (kb. 120 perc)

 ATEMPO.sk