A Kowalsky meg a Vega koncertje Győrött

2023. május 19-én, pénteken 20.30-kor kezdődik a Kowalsky meg a Vega együttes koncertje a győri Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban.

Történetük 2003-ban csak egy Pimasz Grimasznak indult, ami mára már a Szív Forradalma lett. Az elmúlt két évtized során a csapat megjárt minden lehetséges magasságot és mélységet, népszerűségük a mai napig egyre csak szárnyal. Nagylemezeik többszörös platinalemez minősítést értek el és megszámlálhatatlan sláger köthető nevükhöz. A hazai fesztiválok állandó fellépői, de találkozhattunk velük kis klubkoncerteken, vagy akár az ország legnagyobb koncerthelyszínein is. Fellépéseiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl is.

A zenekar nemcsak az elmúlt két évtizedes pályafutásuk esszenciáját hozza el az Arénába, hanem a 2023 februárjában megjelenő új nagylemezük dalait is. Felcsendülnek majd természetesen az olyan nagy slágerek, mint a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki. Ez az este méltó összefoglalása lesz a zenekar eddigi pályafutásának.

Kapunyitás 19.00 órakor. A belépőjegy ára elővételben 5500 forint, míg a helyszínen 6000 forintba kerül. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

ATEMPO.sk