Ahogy esik, úgy puffan - a népszerű improvizációs játék a Kollektíva 7 keretében Komáromban (pénteki program)

Ahogy esik, úgy puffan - a népszerű improvizációs játék a Kollektíva 7 keretében Komáromban (pénteki program)

2023. szeptember 22-én, pénteken 19.00 órakor folytatódik a Selye János Egyetem egyik hallgatói klubjának, Jókai Mór Diákkör (JóMóD) háromnapos Kollektíva 7 című szemeszternyitó eseménysorozatának utolsó napja Komáromban, a RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Jókai Ági, Béhr László, Mezőszállási Márk és Laboda Róbert megnevettet minket a népszerű Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs est keretében Majorfalvi Bálint vezetése mellett.

Már több mint 10 éve szórakoztatja közönségét a komáromi bázisú, a City Reboot Polgári Társulás Ahogy esik, úgy puffan improvizációs estje. Itt a színészeknek mindenféle képtelen helyzetre kell reagálniuk. Van úgy, hogy csak kérdésekkel vagy csak rímekben beszélgethetnek. Van úgy, hogy a reklamáló személy nem tudja, mit jött reklamálni, és ez eladó vezeti rá, mi is a baja. Lehet, hogy szemtanúi lesznek egy abszurd sportközvetítésnek.

Nagy kaland ez a nézőnek és a játszóknak egyaránt.

 Az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs est belépődíja érvényes diákigazolvánnyal 12 euró, míg anélkül 15 euró. Végül a háromnapos jegyért 23 eurót kell fizetnünk, de érvényes diákigazolvánnyal ez is mindössze 18 euróba kerül.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

Szeptember 22. (péntek)

17.30 Kapunyitás
19.00 Ahogy esik, úgy puffan /RÉV - A Magyar Kultúra Háza/

Közreműködik

Jókai Ági
Béhr László
Mezőszállási Márk
Laboda Róbert
Majorfalvi Bálint

ATEMPO.sk