Vándorka - Vándor Éva születésnapi gálaműsora Salgótarjánban

2023. december 4-én, hétfőn 19.00 órától nagyszabású gálaműsort szerveznek Vándor Éva Jászai Mari-díjas, Zenthe- és Vastaps- díjas, a Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja születésnapja alkalmából a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban.

A művésznő már a 2016/2017-es évad óta játszik a salgótarjáni teátrum színpadán és évek óta tagja a Zenthe Ferenc Színház társulatának, így számos kiváló szerepben láthatta már a publikum (úgy mint: Lovagias ügy, Kalauz nélkül, Függöny fel! avagy mégeszer hátulról, Augusztus Oklahomában, Nem élhetek muzsikaszó nélkül, Erdő, Bunbury, Apácák - Nunsense, A tanítónő, Szépkilátás, Még egyszer, veled, ugyanitt!, Warrenné mestersége, A főszereplő).

A műsor kimondottan erre különleges alkalomra készült, sosem látott produkciókkal és igazi legendákkal a színpadon. A gálán több, mint ötven művész működik közre, köztük Pásztor Erzsi, Koltai Róbert, Kautzky Armand, Jakab Csaba és Mihályi Győző. Egy igazi gála pedig nem teljes élő zene nélkül, így nagyzenekar is kísérni fogja a művészeket.

Az esten jelenetek, produkciók és sosem hallott beszélgetések, történetek váltják majd egymást egy olyan művészgárdával, akiket így együtt még soha nem látott a nagyközönség! A gálán természetesen az ünnepelt Vándor Éva művésznő és Zenthe Ferenc Színház társulata is színpadra lép.

Belépő elővételben 4900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

ATEMPO.sk