Játék a kastélyban - Molnár Ferenc művével érkezik a Körúti Színház Esztergomba

2024. január 22-én, hétfőn - a Magyar Kultúra Napján - 19.00 órakor kerül bemutatásra a Körúti Színház előadásában Molnár Ferenc vígjátéka, a Játék a kastélyban az Esztergomi Művelődési Házban.

Molnár Ferenc örök, olyan, mint a jó whisky. Darabjai nem öregszenek, csupán érnek, hiszen amiről Molnár ír, az maga a nagybetűs élet, a lét: könnyű játék és egyben nehéz gond. Most éppen egy kastélyban.

A bájos történet főszereplője három rejtélyes szmokingos úr. Turai és Gál ünnepelt írók, akik vendégségbe érkeznek egy olasz kastélyba az éjszaka közepén. Velük van még a fiatal Ádám, a zeneszerző, aki a két író felfedezettje. Szerelme, Annie az ünnepelt primadonna, a közös darabjuk főszereplőjének érkezésére várnak. Ám a lány erről nem tud, őt épp az egyik régi szerelme köti le, akivel az éjszaka félreérthető szituációba bonyolódik, sajnos ezt Ádám és a két író ki is hallgatja. Vajon ez a kis léha megingás megbocsájtható?

Szabó Kristófot a Körúti Színház több darabjában megismerhették és megszerethették a nézők, most Turai Sándorként mozgatja majd a szálakat. Straub Dezső pedig új társulati tagként először mutatkozik be, mint Gál.

A belépőjegy ára 3500 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Szereplők

Turai - Szabó Kristóf
Gál - Straub Dezső
Annie - Malik Édua
Ádám - Ráhm Dániel
Almády - Oroszi Tamás
Lakáj - Galambos Zoltán
Titkár - Mak Dominik

Alkotók

Rendezte - Galambos Zoltán
Jelmez - PLATHE

ATEMPO.sk