Párkereső - Szomolai Tibor könyvbemutatója Komáromban

2024. március 5-én, kedden 18.00 órakor mutatja be legújabb @Párkereső című könyvét Szomolai Tibor Komáromban, a Zichy-pont Közösségi Központban.

A belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A regény főhőse hatvanéves sikeres üzletember, akinek a boldogságához már csak egy igazi társ hiányzik. A kétszer elvált, néhány éve egyedül élő férfinak jó ideig nem sikerül meglelni a megfelelő asszonyt. Végül attól az ifjúkori cimborájától kap nyerő tanácsot, aki nemrégiben az interneten találta meg párját. Bejelentkezik a weboldalra, ahol egy új világba, az internetes társkeresők világába csöppen. A @Párkereső című regény végigkíséri egy nőkért bolonduló férfi életét, az első tapogatózástól kezdve a felnőtté váláson át a nagy szerelemig. Levonja két elpackázott házasságának és számtalan szexuális viszonyának a tanulságait. Mindezt bővérű humorral, szabadszájú előadásban. Nem véletlenül szól a könyv kizárólag felnőtteknek.

ATEMPO.sk