Gájer Bálint klubkoncert Esztergomban

2016. április 15-én 21 órától Esztergomban a Rugby Clubban ad koncertet Gájer Bálint. Belépődíj 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak.

FACEBOOK ESEMÉNY

A fiatal tehetség sikert sikerre halmozott. 2009-ben a Jazzy Rádió által meghirdetett III. Jazzy Jazz Dalversenyen Bálint a Legjobb férfi énekes különdíjat vehette át. Négy évvel később ezüstérmes lett a TV2 énekes tehetségkutató műsorában (The Voice). Még ugyanebben az évben neki ítélték az Allee Elegancia Díját (A legelegánsabb zenész), a Magyar Hanglemezgyártók Szövetsége pedig Fonogram díjjal jutalmazta a Group'N'Swing zenekar Botrány (Episwing) című lemezét (Az év hazai szórakoztató zenei albuma). Bálint már több éve a csapat énekese, de emellett saját zenekarával, a Michael Bublé Tribute Banddal is rendszeresen fellép. A gyakran magyar Michael Bublénak becézett énekes nem hanyagolja el szólókarrierjét sem. Első saját dala, az Értem jött a nyár több rádióban is a tavalyi nyár egyik slágere volt.

Az Elmaradt pillanatok Bálint legújabb lemezén is felcsendül majd. A tavasszal az Universal lemezkiadó gondozásában megjelenő albumon pop, swing, latin és jazz egyaránt megtalálható lesz, ahol egyértelműen visszaköszön Michael Bublé zenei világa.

ATEMPO.sk