Új klippel és koncertekkel zárja az évet a Kingfishers – a Tébolyult lelkem már 40 ezernél jár (+VIDEÓ)

Az ipolysági Kingfishers banda izgalmas időszakot tudhat maga mögött. Tévés szereplés, klipek és koncertek vannak már mögöttük. És tartogatnak még az év végére is meglepetéseket.

Nemrég jelent meg legújabb daluk, klipjük Tébolyult lelkem címmel.

„Ezt a dalt egy elmúlt kapcsolat ihlette, melynek emléke olykor ma is felelevenedik.” - mondta a szövegíró Nagy Bálint, aki Dräxler Balázzsal a zenét is jegyzi.

 

Kingfishers - Nagy Bálint

 

Klipet is készítettek a dalhoz, melynek felvételeit a stúdiómunkálatokkor rögzítette Csáky Mátyás (Kineo Production).

„Szlovákia legprofibb stúdiójában, a Randal Group Productions-nál jártunk. Mindig teljes értékű dalokat viszünk oda és tetszenek is nekik, így jobban át tudják élni, ezáltal a végeredmény is jobb. Érezzük a közös hangot a producerekkel.” - árulta el Dräxler Balázs.

 

 

Két koncert is vár még év végéig a rockbandára, ma, december 8-án Lukanényébe látogatnak, karácsony előtt, december 22-én pedig a Csallóközben lépnek színpadra.

A Flashjet, Kingfishers és Cloudburst koncertje Lukanényén

X. Rockkarácsony neves fellépőkkel Ekecsen

„Természetesen visszük az új dalt is mind a két helyre a tőlünk megszokott energikus előadással párosítva. Valamint hivatalosan is elérhető lesz a legújabb merch termékünk, ami egy híres balatoni borászat, a Laposa borbirtok terméke: egyedi zenekari címkékkel ellátott borok.”

 

Kingfishers - Benko Reinold Krisztián

 

Idén szeptemberben a dallamos modern metalt játszó együttes a Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle döntőjéről is nyereményekkel távozott.

„Jó volt átélni, hogy egyre több helyre eljutottunk. Íródtak és íródnak új dalok, újabb videóklipeket terveztünk és közreműködőket is megkerestünk már. Sőt egy külföldi turné is képbe került. De ezekről még egyelőre nem árulhatunk el sokat :)”

A jelenlegi felállásban még csak másfél éve működő Jégmadarak dallamos rockdalaikkal sokak kedvencei lehetnek. Ezt mutatja legújabb klipjük nézettsége is, melyet már közel 40 ezren láttak. Érdemes rájuk figyelni, és korábbi szerzeményeiket, az Időutazó, a Jégvirág és a Kócos árnyék dalokat is meghallgatni.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Csáky Mátyás