Megérkezett az új Red Hot Chili Peppers dal - Dark Necessities

Red Hot Chili Peppers

A Red Hot Chili Peppers rajongóknak kifejezetten jó napjaik vannak. Tegnap számoltunk be arról, hogy szeptember 1-jén Budapesten adnak koncertet és most itt a legújabb számuk, a Dark Necessities.

A hatszoros Grammy-díjas banda vadonatúj dala az együttes legújabb „The Getaway” című albumának első száma. A lemez június 17-én kerül polcokra, és további 13 dallal várja a hallgatókat.

Az albumot az előzőektől eltérően Rick Rubin helyett a Danger Mouse-szal együtt készítette a banda. „Egészen új hangzású, merőben eltér az előzőektől – persze anélkül, hogy a jó részeket elhagytuk volna. Alig várom, hogy élőben játszhassuk az új számokat a közönségnek!” – mondta Flea az új korongról.

 

 

Az RHCP előző „I’m With You” című albuma 2011-ben jelent meg, és több mint 18 országban vezette a listákat. A mintegy négy éves hiátus után megjelenő „The Getaway” is hasonló sikerekre számíthat, a már elérhető „Dark Necessities” alapján egy igazán erős, energikus albumra számítunk, amely remélhetőleg a nyár egyik legjobb lemeze lesz.

ATEMPO.sk