Újítással tér vissza a Sztárban Sztár leszek!

Szeptember első hétvégéjén visszatér a Sztárban Sztár leszek! A negyedik évadban ismét a legsokoldalúbb előadót keresi Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci.

Idén is több ezren próbáltak szerencsét a Sztárban Sztár leszek! színpadán, hogy lenyűgözzék a mestereket, és elnyerjék a fődíjat. A győztes 2023-ban nem csak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.

A negyedik évadban sem lesz hiány tehetséges fiatalokból, meghökkentő arcokból és elképesztő hangutánzásokból. Ezúttal is színpadra lépnek ismert hazai előadók hozzátartozói, sőt egy híres magyar arisztokrata család sarja is feltűnik a műsorban, de természetesen Köllő Babett, Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi elé járulnak a szórakoztató vonalat képviselő versenyzők is.

A műsorformátum sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a világ minden tájáról, Kanadából, Szicíliából és Londonból is érkeztek a TV2 stúdiójába lelkes utánzóművészek.

Sokan annyira komolyan vették a felkészülést, hogy hónapokon keresztül tánc-, és énekórákat vettek, voltak, akik stílus és divat tanácsokat kértek, sőt néhányan egészen extrém módszereket vetettek be azért, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák az ítészek előtt.

 

Sztárban Sztár leszek zsűri

 

A válogatók során nem csak a versenyzők, de a mesterek is olyan produkciókat nyújtanak majd a színpadon, amire senki sem számít. Ugyanakkor a feszült pillanatok, parázsviták, hatalmas nevetések és megható történetek sem maradnak el.

A negyedik évad ráadásul vadonatúj középdöntővel érkezik, ami a nézőknek hatalmas meglepetéseket, a mestereknek pedig izzasztó pillanatokat okoz majd csapataik végleges kialakításában. Egy biztos, a megújult szabályrendszer minden eddiginél izgalmasabbá teszi majd a várva várt élő adásokat.

A műsorvezető mint mindig: Tilla lesz. A kérdés már csak az: ki nyerheti el a műsor végén, az ország legsokoldalúbb előadója címet?!

Szeptember 3-án vasárnap 19.50-kor Sztárban Sztár leszek! a TV2 műsorán.

Kökény Dani lett 2022-ben a Sztárban Sztár leszek! győztese

Pál-Baláž Karmen „ezer arca” - így jutott a rozsnyói lány a Sztárban sztár leszek! döntőjébe (+VIDEÓ)

Eldőlt, hogy ki nyerte az első Sztárban sztár leszek! tehetségkutatót

ATEMPO.sk / TV2
Fotó: TV2