Sting jövőre ismét Budapesten és Pozsonyban koncertezik

Sting jövőre visszatér a magyar és a szlovák fővárosba: 2024. május 31-én a Budapest Arénában ad koncertet világkörüli turnéja részeként, utána június 1-én a pozsonyi Tipos Arénában is színpadra lép.

A 17-szeres Grammy-díjas énekes-zenész dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, a Police együttessel és szólóban írt számokat egyaránt. A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take vagy a Message in a Bottle.

 

A koncertre jegyeket elsőként a hivatalos Sting rajongói klub tagjai vásárolhatnak a www.sting.com oldalon november 22-től, a teljeskörű jegyértékesítés november 24-én indul.

Sting (eredeti nevén Gordon Sumner) eddig tizenöt stúdióalbumot készített, legutóbb tavaly jelent meg lemeze The Bridge címmel. A világjárvány alatt írt és rögzített dalok témái a személyes veszteséggel, az elkülönítéssel, a zűrzavarral, a bezártsággal, a rendkívüli társadalmi és politikai felfordulással foglalkoznak.

Megjelent Sting új lemeze - itt meghallgathatjátok (VIDEÓ)

 

 

Sting változatos és rendkívül sikeres karrierje során elképesztő mennyiségű slágerlistás dalt, számos elismerést és több mint 100 millió eladott lemezt produkált. Az újhullám egyik meghatározó zenekarának, a Police-nak 1977 és 1983 között volt énekese és basszusgitárosa, Andy Summers gitáros és Stewart Copeland dobos mellett. 1984-től dolgozik szólóban.

Sting is eladta valamennyi dalának jogait

A 72 éves énekes első budapesti koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban lépett fel. 2004-ben 250 ezer ember előtt zenélt az ingyenes Kapcsolat koncerten a fővárosi Felvonulási téren.

 

 

EZ, ATEMPO.sk