Firkin akusztikus koncert - Kedvenceid Másképp Komáromban

Firkin

2018. május 24-én, csütörtökön 19.00 órától a Firkin zenekar akusztikus koncertjével folytatódik a Kedvenceid Másképp címet viselő koncertsorozat a komáromi Tiszti Pavilonban.

Belépődíj 5 euró, diákigazolvánnyal 3 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Olyan zenét játszik a Firkin, ami szikrát pattint a térdekbe és a talpak alá, sikolyokat és üvöltéseket fakaszt a torkokból a nagyszínpadoktól a kocsmákig. Ahogy az angol mondaná: firkin is good, firkin' good!”. Amikor a Firkin belecsap a húrokba, kipattan a kelta bulihangulat szikrája.

Nyolc év alatt több mint 600 koncert 17 országban (Kanada, Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Svájc, Hollandia, Belgium, Németország, Ausztria, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szerbia, Románia, Ukrajna és természetesen Magyarország). Hazai koncertek: Sziget Fesztivál, Művészetek Palotája, Hegyalja Fesztivál, SZIN, Alterába, Pannónia Fesztivál, EFOTT, Savaria Karnevál, stb. Egyre többször játszanak headlinerként (főzenekarként) külföldi fesztiválokon.

A Firkin legnagyobb magyarországi elismeréseként a Művészetek Palotája kétszer is meghívta a zenekart egy-egy exkluzív koncert megtartására (2010, 2013).
2014 nyarán a zenekar fellépett a világ egyik legnagyobb fesztiválján, a Wackenen (W:O:A)

2017-ben már 4 európai nagyfesztivál nagyszínpadára is meghívást kapott a zenekar: Summer Breeze (DE), Rockharz (DE), Czad Festiwal (PL), Sziget Fesztivál, Világzenei Nagyszínpad (HU)

 

 

ATEMPO.sk