Jazzkívánságműsor - a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann koncertje Komáromban

A Sárik Péter Trió és Falusi Mariann koncertje Komáromban

2019. október 25-én, pénteken 20.00 órától a Sárik Péter Trió és vendégük, Falusi Mariann ad koncertet Komáromban, a RÉV - A Magyar Kultúra Házában Jazzkívánságműsor magyarul címmel. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Jazzkívánságműsor lemezen 15 dal hallható, más időszakból és más stílusból. A közös bennük, hogy ebben a formában korábban még nem voltak hallhatók.

A Sárik Péter Trió, az elmúlt évtizedben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált. Sikerük egyik záloga, hogy - Sárik Péter mellett- minden felállásban nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok játszottak és játszanak.

Sárik Péter és Falusi Mariann tíz éve koncertezik közösen, az első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre. Koncertjeik igazi zenei csemegék, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett. A két művész pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel.

ATEMPO.sk