Testamentum - Omega nagykoncert Nyitrán - ELMARAD!

Testamentum - Omega nagykoncert Nyitrán

ELMARAD! 2020. június 27-én, szombaton este a legendás Omega zenekar ad nagykoncertet a színpadra lépésének 60. évfordulója alkalmából szervezett Testamentum című turnéja keretében.

A koncertsorozat egy "nagyon komoly, progresszív, a mai kor rockízlésnek megfelelő" új anyag. 2020-ban a koncertturnéval azonos című könyv is megjelenik az Omegáról.

A rendezvény előzenekara a Zeus. Beléppő 25 euró, mozgáskorlátozottak számára 1 euró illetve kísérettel 12 euró. A VIP álló jegy 30 euró, valamint a VIP GOLD jegy 150 euró.

Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a nyitrai Amfiteátrumba.

 

Az 1962-ben alakult Omega a magyar könnyűzenei élet meghatározó zenekara. A hazai könnyűzenei együttesek közül

Az Omega adta ki az első önálló albumot, az első CD-t és DVD-t, emellett a zenekar nevéhez fűződik a legtöbb eladott lemez, az "első igazi színpadi show is lézerrel és füsttel".

Az Omega minden idők egyik legsikeresebb magyar rockzenekara. Az 1960-as évek második felében első közép-kelet-európai zenekarként turnézhatott az Egyesült Királyságban. Világszerte több mint 50 millió albumot adott el, itthon eddig tizenhét stúdiólemez mellett több válogatást, koncertalbumot és DVD-t jelentetett meg.

A zenekarban 1971 óta játszik együtt négy jelenlegi tag, Kóbor János énekes, Molnár György gitáros, Benkő László billentyűs és Debreczeni Ferenc dobos, mellettük Szekeres Tamás gitáros és Szöllősi Kati basszusgitáros zenél hosszú évek óta az Omegában.

ATEMPO.sk