Kepes András és Táborszky Bence online lesz Juhász Anna vendége - ELMARAD!

Kepes András és Táborszky Bence online lesz Juhász Anna vendége

ELMARAD! 2020. december 1-én, kedden 19.00 órától online folytatódik a Juhász Anna POP sorozat, melynek vendége ezúttal Kepes András és Táborszky Bence.

„Azt mondják, amikor az ember öregedni kezd, birokra kél benne a bölcsesség és a hiúság. Akiben az utóbbi győz, pozíciókra tör, bizonygatni kezdi, milyen eredményeket ért el az élete során, és többnyire elégedetlen, cinikus öregember lesz. A bölcsnek viszont lassanként összeáll a világ, megtanulja fölülről szemlélni a dolgokat, megértő és derűs lesz, s minden a helyére kerül.”

Decemberben a Juhász Anna POP sorozatban boldogságról, sikerről, tudásról, mindennapi életünk meghatározó érzeteiről és élményeiről lesz szó – családi történetek, kutatások, hazai és nemzetközi példák által. Hitről, a vírushelyzet következményeiről, családról és saját utunk megtalálásáról szól Kepes András legújabb kötete, A boldog hülye és az okos depressziós, ennek kapcsán mesél a szerző kedvenc íróiról és verseiről is. Közreműködik Táborszky Bence trombitaművész.

Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár. Munkásságát számos díjjal és kitüntetéssel ismerték el. Elnyerte többek között a Táncsics Mihály-díjat (1991), a Joseph Pulitzer-emlékdíjat (1994), a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét (1998) és a Prima díjat (2011). Világkép című szubjektív esszéregényét 2016-ban a szakmai zsűri az év tíz legjobb könyve közé választotta és 2017-ben elnyerte a Libri irodalmi közönségdíjat.

ITT NÉZD ONLINE

A Juhász Anna POP sorozat azzal a céllal indult, hogy havonta egyszer a Petőfi Irodalmi Múzeum Dísztermében találkozzanak szerzőkkel, irodalmi hősökkel, detektívekkel, szerelmesekkel, kalandokkal, tragédiákkal és beteljesüléssel – mindazzal, ami a könyvekben van, amit a könyvektől kapunk. Az olvasás mindenkié – ebben hiszünk. És abban, hogy jó megosztani az olvasás élményét egymással.

ATEMPO.sk