Deck: Fedélzeten az új arcok - Kertai Csenger, Makáry Sebestyén, Mayfly

Deck: Fedélzeten az új arcok - Kertai Csenger, Makáry Sebestyén, Mayfly

2020. november 24-én, kedden 20.00 órától a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) és az A38 Hajó zenei-irodalmi estjén pozitív gondolatokkal, természetközeli energiával búcsúzik a novembertől a Deck-széria.

Az online crossover esten kiszakadhatunk a hétköznapokból, hogy frisskötetes szerzők gondolataiban és egy dobbantó zenekar újszerű dallamaiban merüljünk el.

Közreműködők

Makáry Sebestyén
Kertai Csenger
Mayfly
DJ Lee n'gum
Jaskó Bálint

 

 

Makáry Sebestyén első kötetét mutatja be, mely már szerkesztés alatt áll, a FISZ gondozásában jelenik meg. Az ELTE hatodéves tanárszakos hallgatója, az Új forrás munkatársa, mellette fatelepen dolgozik: ez a szellemi bázisa is. Szabadidejében a Dunát, az erdőt, a hegyeket járja.

Kertai Csenger verset, prózát ír, nagy hatással volt rá Kierkegaard és József Attila munkássága. Első kötete 2019-ben jelent meg Mindig kivirágzik címmel a Napkút Kiadónál.

Dallamos ritmusok, húzós basszus groove-ok, fekete-fehér billentyűfutamok, szaxofonszólók és gitártémák világába vezényel a Mayfly. Az old-school 70-es évek funk zenéje és a későbbi disco-pop slágerek lendülete, egy édes hip-hop cseresznyével a tetején!

Az esemény vizuális elemeiről DJ Lee n'gum gondoskodik, közreműködik Jaskó Bálint színművész. A program szervező-szerkesztői a SoundCam Productions és Szente Anita, a Petőfi Irodalmi Múzeum munkatársa.

ATEMPO.sk