A Bohemian Betyars Valentin napi online koncertje

A Bohemian Betyars Valentin napi online koncertje

2021. február 14-én, vasárnap 17.30-tól Valentin napi online koncertet ad a Bohemian Betyars Youtube csatornáján.

 

Hosszú ideje már annak, hogy utoljára mulathattunk együtt személyesen, és egy darabig sajnos nem is fogunk még közösen táncolni… De, hogy egy picit megtörjük a csendet, arra gondoltunk, hogy tartunk egy rendhagyó Valentin napi online kívánságkosarat, ahol elmuzsikáljuk nektek a kedvenc betyár nótáitokat, és üzenhettek is majd egymásnak.

 

 

A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával.

A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.

Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.

Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.

Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.

Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk