Rettenetes szülők - a Zenthe Ferenc Színház online előadása (VIDEÓ)

Rettenetes szülők - a Zenthe Ferenc Színház online előadása (VIDEÓ)

2021. február 26-án, pénteken folytatódik a Zenthe Ferenc Színház online előadásainak sorozata. Ezúttal a Rettenetes szülők című dráma lesz látható két részben a színház Youtube csatornáján 19.00 órától.

 

Yvonne kisajátító imádattal veszi körül egy szem fiát, Michelt és emiatt még férjét, Georges-ot is elhanyagolja. A magányossá vált férfi ezért kalandokba menekül. Így ismerkedik meg a végső elkeseredésében már öngyilkosságra gondoló fiatal lánnyal, Madeleine-nel, akinél álnéven, özvegynek kiadva magát eljátssza a jótevő szerepét.

Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Madeleine és Michel véletlenül megismerkednek és egymásba szeretnek. Az anya elkeseredetten harcol az ellen, hogy fia megnősüljön, mert fél, hogy így elveszíti az egyetlen lényt, akit igazán szeret. A fiatalok áldozatul esnek a szülők önzésének.

Kusza-ködös viszonyok, érzelmi és lelki egymástól-függések, ahol tombol a titok, tort ül a látens zsarnokság, a valódi szeretet hiánya, s kísért az elhibázott múlt. A kiútként felkínálkozó szerelem és a jövő viszont – ki tudja…? Homályos.

 

Szereplők

Yvonne, az anya - Kökényessy Ági
Georges, az apa - Jakab Csaba
Michel, a fiú - Farkas Zoltán
Madeleine, a lány - Bánfi Kata
Leonie, a nagynéni - Kovács Vanda

Dramaturg: Gyuriska János / Sándor Zoltán
Díszlet- és jelmeztervező: Pallós Nelli
Rendezőasszisztens: Kántor Zoltán
Rendező: Gyuriska János / Susán Ferenc

 

 

ATEMPO.sk