Ferenczi-Csoóri-Lakatos - Fonó Tavasz online koncert

2021. március 13-án, szombaton 19.30-tól folytatódik a Fonó Tavasz koncertsorozat, melynek keretében építenek a Fonó Selection idei hagyományára, és érdekes fúziók Fonóban rögzített kiskoncertjeit mutatják be minden szerdán és szombaton.

Ezúttal Ferenczi György, ifj. Csoóri Sándor 'Sündi' és a felvidéki Lakatos Róbert állnak színpadra.

 

Három különböző zenész, három eltérő stílus: a rock and roll, a világzene és a klasszikus műfajokból érkező zenész/zeneszerzők találkozása a színpadon, s ami ebben a produkcióban mindenkit és mindent összeköt: a népzene! Nagy izgalommal várjuk, mi történik majd a három 'szféra együttállásakor'.

Ferenczi Györgyöt, a Máté Péter-díjas magyar szájharmonika-művészt, aki nem mellesleg kiváló énekes, hegedűs és gitáros is, a Rackajam, majd a Ferenczi György és az Első Pesti Rackák frontembereként ismerhette meg a Fonó közönsége. Ifj. Csoóri Sándor 'Sündit', a friss Fonó-díjas népzenészt sem kell bemutatni, hiszen látható és hallható az Ötödik Évszakban, a Csoóri családi zenekarban, a Dresch Vonós Quartetben, a Bahorka Társulatban. A Fonogram-díjas felvidéki Lakatos Róbert is állandó fellépője házunknak a Lakatos Róbert és a RÉV, a Rendhagyó Prímástalálkozó, valamint az Esszencia zenekarok zenészeként.

 

Közreműködik:

Lakatos Róbert - brácsa
Ferenczi György - magyar fejlesztésű szájharmonika
ifj. Csoóri Sándor 'Sündi' - brácsa

 

ITT NÉZD ÉLŐBEN

ATEMPO.sk