Zene a fák alatt - ZSEB koncert és filmvetítés Nagymegyeren

ZSEB

2021. július 24-én, szombaton 20.00 órakor a nagymegyeri termálfürdő sétányának parkjában a ZSEB zenekar Zsapka Attilával és Benkó Ákossal ad koncertet, majd a Törvénytisztelő polgár című filmet lehet megtekinteni a SNITT Zene a fák alatt sorozata keretében.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

20.00 ZSEB zenekar koncertje Zsapka Attilával és Benkó Ákossal

Vidám hangulatú nyilvános örömzenélések során spontán alakult formáció Zsapka Attila vezetésével. Gyermekkoruk kedvenc dalait sajátos felfogásban, a teljesség igénye nélkül szabadon játszák zenei alapok használata nélkül, élő hangzásban. A megszokottól kissé eltérő repertoár, az élő zene varázsa valamint Benkó Ákos virtuóz dobjátéka és zenei sokoldalúsága teszi egyedivé, érdekessé, ugyanakkor nagyon szórakoztatóvá a produkciót.

21.00 Törvénytisztelő polgár (2009) - filmvetítés

Clyde Shelton (Gerard Butler) nyugodt családi életet él, amíg egy nap meg nem ölik feleségét és lányát egy betörés alkalmával. Az igazságszolgáltatástól azonban nem kap elégtételt, mert egy feltörekvő ügyész, Rick Rice (Jamie Foxx), vádalkut köt az egyik gyilkossal. Sheltonnak nem marad más, mint az igazságosztó szerepe, a maga módján próbál rendet rakni egy romlott rendszerben.

ATEMPO.sk