MIÉNK A TÉR! - a Follow The Flow, Dzsúdló és az Azahriah koncertje Győrben

2021. július 31-én, szombaton 17.00 órakor rendezik meg a RómerKvelle 2021 rendezvényt Miénk a tér címmel, Győrben a Rómer Ház szabadtéri színpadán.

Fellépnek a Follow the flow, a Dzsúdló, az Azariah együttesek.

After party a Rómer Házban a Next Level csapatával.

A belépő 2500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Program

Nefelejcs köz (szabadtéri színpad)

17.00 Kapunyitás
19.00 Azahriah
20.00 Dzsúdló
21.00 Follow The Flow

AFTER a Rómer Házban

22.00 Kapunyitás
23.00 Next Level On Tour


Follow The Flow - A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow 2018-ban nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Csé és BLR párosához.

Dzsúdló egy huszonéves pop/trap előadó, aki önreflexív, szókimondó stílusán keresztül tör a hírnévre. A művésznév mögött meghúzódó Juhász Marci gyermekkora óta énekel, az elmúlt években többféle formáció élén feltűnt (Coworkers, Holdudvar), zenei- és slam poetry szcénában is babérokra tört, majd 2019-ben új fejezetet indított a Dzsúdlón keresztül.

Azahriah, azaz Paul Street sikertörténete egy vérbeli ’self made’ sztori. Saját maga tanulta ki a zenélést (gitározás, ének, hangkeverés) és a vlogolást, és hódított meg milliókat a YouTube-on. A fiatal srác 12 éves kora óta tölt fel videókat, a Pál utcai fiúk előtt tisztelgő Paul Street nevű csatornája rejtélyes vlog posztjaival futott be a platformon.

ATEMPO.sk