Gyenge Veroni felvidéki salmmer bajnok Bagóczky Lívia és Sára Gergely társaságában lesz a Beatz x Poes's vendége – nézd ONLINE (VIDEÓ)

Gyenge Veroni felvidéki salmmer bajnok Bagóczky Lívia és Sára Gergely társaságában lesz a Beatz x Poes's vendége – nézd ONLINE (VIDEÓ)

2021. november 30-án, kedden 19.00 órától az idei Slam Poetry Országos Bajnokság győztese, a felvidéki Gyenge Veroni, a Balkán Fanatik énekesnője, és a trapszcéna Móricz Zsigmondja ragadnak mikrofont, hogy elkápráztassák a közönséget a budapesti A38 Hajó Beatz x Poes's sorozata keretében, amit ONLINE is közvetítenek.

A vágkirályfai Gyenge Veroni VonnieWee a kilencedik Slam Poetry Országos Bajnokság győztese, slamköltő, aktivista, amatőr színész. Mária országának felvidéki queenje, boldogság-példakép, hosszú úttal a háta mögött. Ír, előad, fest, közben önfeledten ugrál, és a ritmus sem idegen tőle.

Bagóczky Lívia a Balkan Fanatik énekesnőjeként vált ismertté, de a neve ismerősen csenghet a hazai underground és jazz szcéna közönsége számára is. Műfaji határokon átívelő érzékeny zeneisége, karakteres énekhangja, kisugárzása tökéletes atmoszférát teremt, legyen szó könnyűzenéről vagy improvizatív intellektuális műfajokról.

Sára Gergely Gege – költő, slammer, rapper. Rímbiózis-szökevény, a trapszcéna Móricz Zsigmondja, bölcsész, amikor először ment magyar irodalomból hospitálni, flesseltek a gyerekek.

 

 

A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. Közreműködik DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar.

A zenekar tagjai:

Usztics Péter – gitár
Bartók Máté – billentyű
Gyarmati Gábor – basszusgitár
Baki József – dobok

Belépő 500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk