Irina – a RÉV Színház előadása Dunaszerdahelyen

2022. február 12-én, szombat 19.00 órától mutatja be a győri RÉV Színház Irina című előadását Dunaszerdahelyen, az NFG Klubban.

A belépődíj önkéntes (becsület kassza). Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Csehov novellák állnak össze egy csokorrá Kiss Csaba De mi lett a nővel című férfimeséjében, ami a RÉV Sínház előadásában gyűrűzik tovább. Az előadás három férfiról szól, akik egy csehovi-godot-i világban próbálják felfejteni, hogy mi lett “A NŐ”-vel. Mindegyiküknek mást jelent A NŐ, a képzeletben megjelenő, elérhetetlen, megtarthatatlan típus. Apró történetszilánkokon keresztül mesélik el a reménytelen szerelem és csalódás stációit. Rövid etűdökben kapunk pontos képet férfi típusokról, drámai helyzetek megéléséről. A jelenetek egyes rétegei magukban hordozzák a tragédiát és vele párhuzamosan a bohózatot is. A történetek közti átkötésekben a három férfi viszonya rajzolódik ki. Barátságuk a kezdetektől egyértelmű és megkérdőjelezhetetlen. Három férfi, húsz szerep, nyolc történet és egy nő.

 

Szereplők

ALJOSA - Szántó Dániel
GYABKIN - Nagy Zsolt Zsozsa
JURA - Balla Richárd
IRINA - Bálint Betty

Rendező: Korányi Bálint
Látvány: Bojkovszky Zsolt, Suhaj Miklós

ATEMPO.sk