Tóth Gabi és a Loyal Apples' Club ingyenes nagykoncertje Komáromban

2022. augusztus 5-én, pénteken este 20.00 órától Tóth Gabi nagykoncertjére kerül sor Komáromban, a Klapka téren.

Előtte 19.00 órától a Loyal Apples' Club zenél, akik egy közös dalt is előadnak Gabival.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Tóth Gabi Tapolcáról indult 16 évesen a fővárosba, hogy a Megasztár című műsorban meghódítsa a zsűri és a közönség szívét. Gyerekként, a vidéki kisvárosban, ahol született, néptáncolt, ismerkedett az évszázados hagyományokkal, kultúrával. Batikolt, szőtteseket készített és leginkább népdalokat énekelt.

Aztán hirtelen, egyik pillanatról a másikra, a show biznisz világában találta magát és népszerűsége azóta is töretlen. Az egyik legsokoldalúbb, legismertebb magyar énekesnő.

A hirtelen jött népszerűség, siker nem változtatta meg. Ma is az a természetes, közvetlen vidéki lány, aki 17 évvel ezelőtt fellépett a világot jelentő deszkákra. Néhány éve újra visszatalált a gyökereihez, az autentikus, magyar népzenéhez. Legújabb dalait már ez a stílus jellemzi, persze, modern feldolgozásban. Ezt tükrözi, teljes harmóniában, az újragondolt népviselet is, amit a fellépésein, és a hétköznapi életben is visel. Számára ismerős, önazonos ez a világ, hiszen ebben nőtt föl, ezt szeretné átadni a fiataloknak és mindazoknak, akik kíváncsiak rá, határon innen és túl.

Ez az igazi Tóth Gabi, aki mindig a lelkét is igyekszik átadni a közönségnek!

ATEMPO.sk