Gyermekfesztivál és gyermekbál a Sajó Bandával Rozsnyón

Gyermekfesztivál és gyermekbál a Sajó Bandával Rozsnyón

2022. december 10-én, szombaton 10.00 órakor a rozsnyói történelmi városházán valósul meg az idén harmadik évadába lépő Szél fújja pántlikámat… című gyermekfesztivál, majd 17.00 órai kezdettel ugyanott kerül megrendezésre a szintén harmadik alkalommal megszervezett Kincskereső Gyermekbál. A jó hangulat megalapozója mindkét eseményen a neves Sajó Banda lesz.

A Szél fújja pántlikámat... gyermekfesztivál elsősorban (nem csak) a kisgyermekes családok számára nyújt egy jókedvű szombati kikapcsolódást.

A rendezvény keretében a népi játék-, népdal- és néptáncoktatás mellett a Sajó Banda koncertjére és hangszer-bemutatójára is sor kerül.

Kísérő programként adventi kézműves oglalkozások várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az esti bált a Görgői betlehemesek műsora nyitja meg, mindazonáltal fő fellépőjének a már sokat említett Sajó Banda ígérkezik, de a színpadon állhat a Zenith formáció is.

A belépődíj a gyermekfesztiválra tetszőleges, a gyermekbálra gyerekeknek 6 euró, míg a felnőtteknek szóló jegy ára 12 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk