Paprikás kattancs - Jókai Ági és Kéringer László előadóestje Komáromban

2023. január 21-én, szombaton 18.00 órától a Magyar kultúra napja alkalmából lesz látható Paprikás kattancs címmel Jókai Ági és Kéringer László előadóestje az örsújfalui kultúrházban.

Szeretjük a hazánkat, szeretjük a nyelvünket, szeretjük a dalainkat, szeretjük az irodalmunkat, szeretjük az ételeinket, szeretünk sok mindent, ami a mi „nemzetségünkhöz”, a mi kultúránkhoz tartozik. Minden ember, bárhol él, a sajátját szereti. Mi a magyart szeretjük, mert ezt kaptuk elődeinktől, a vérünkben van, a zsigereinkben. Csodáljuk más népek kultúráját, de amikor az anyanyelvünk megszólal, semmi nem szorul magyarázatra. Minden egyszerű és megnyugtató lesz, mint anyánk főztje. Minden közeli és ismerős. A bánatunk, az örömünk - ezt az egyszerűséget kívánja megmutatni Jókai Ági színművész és Kéringer László énekművész „Paprikás kattancs” című előadása a „Magyar kultúra napja” alkalmából, melyet minden korosztálynak szeretettel ajánlanak.

Belépődíj 5 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk