Egy bolond hármat csinál?! - a Pódium Színház zenés őrülete két részben Gútán

2023. április 1-jén, szombaton 18.00 órakor kezdődik a Pódium Színház Egy bolond hármat csinál?! című kétrészes zenés őrülete a gútai Városi Művelődési Központban.

Csallósi Zsuzsa a népszerű színésznő idegösszeroppanással, súlyos állapotban kerül a pszichiátriára. A két pszichológus professzor Hauzentróger Hugó és Hauzentróger Jácint veszi kezelésbe. Az ideggyógyászokról (akik maguk is kezelésre szorulnak) kiderül, hogy mindketten régi rajongók és plátói szerelem fűzi őket az ismert színésznőhöz. Megállapodnak, hogy közösen hozzák vissza a színpadra a neves komikát.

Hipnózis alá vetik. Kiderül, hogy a művésznő súlyos abuzálás áldozata, amit nem tud feldolgozni és ez olyan traumát okozott neki, hogy képtelen színpadra állni, közönség elé lépni. A két orvos elkezdi a terápiát. A színház igazgatója kétségbeesetten fenyegetőzik: „megbosszulja, ha a színésznő elárulja őt.”- A gyógykezelés hatására visszajön a művésznő önbizalma.

Elhatározza, hogy feljelenti a zaklatót. Az igazgató szorult helyzetében végső lépésre szánja el magát. Felbéreli Csin-Csung-Csang kínai bérgyilkost aki „Kici görény” néven ismert az alvilágban. Közben megszökik egy ápolt a zárt osztályról és máris együtt van minden szereplő egy tartalmas, humoros szórakoztató estéhez.

A belépőjegy ára elővételben 10 euró, míg a helyszínen 13 euró. Az erkélyre szóló jegyek ára 8 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

Szereplők

Bednai Natália
Várfi Sándor
Harsányi Gábor
Zsiga László / Bródy Norbert

Rendezte

Bednai Natália

Rendező-munkatárs

Gáliczki Nikoletta

Díszlet

Gáliczki László

ATEMPO.sk