III. Komáromi JazzPiknik - részletes program

III. Komáromi JazzPiknik - részletes program

2023. június 2-án és 3-án, pénteken és szombaton rendezik meg a III. Komáromi JazzPikniket, ami a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is nagyszerű zenei felhozatallal, ízletes borokkal és borítékolhatóan fergeteges jókedvvel várja a látogatókat a komáromi Tiszti Pavilon udvarán.

„Muzsika, bor és barátság!”

A kétnapos fesztiválon a Bossa Rosa, a Bohém Ragtime Jazz Band és Oskar Rózsa mellett fellép Takács Nikolas is.

Nikolas csupán 19 éves volt, amikor a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal együtt zenélhetett. Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége volt együtt zenélni, többek közt Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel. 2010-ben elindult az X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte őt.

Mellette láthatjuk továbbá a Fekete Tamás (zongora), Martin Kapusník (basszusgitár) Sipos Dávid (szaxofon) és Michal Fedor (dob) alkotta Fekete Tamás Quartettet, de alkalom nyílik a Malek Andrea vezette Malek Andi Soulisticot is megtekinteni.

A Soulistic a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció a jazz és az R&B stílust ötvözi a magyar népzenével. A “Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

Ezen felül a fesztivál mindkét estéjén bulizhatunk Olasz Istvánnal, azaz DJ Dilemmával és DJ Vinnie Lonelyval is.

A kisszínpadon Frankie Látó, Nagy János, Barbora Botošová és Farkas Árpi zenél.

A zenei programok mellett gasztroélmények is várnak ránk: több pincészet is képviselteti magát, mint például a muzslai Bott Frigyes pincészete, a tokaji Bott Pince, a kürti Kasnyik Pincészet, a kisújfalui Mátyás Pincészet, a Szent György-hegyi Napvirág Pincészet és a kürti Strekov 1075 Pincészet is.

A belépőjegy ára egy napra 10 euró, míg a két napra szóló fesztiváljegy 15 euróba kerül. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az idei JazzPiknikre.

 

Program

Június 2. (péntek)

17.00 Bossa Rosa
18.00 Frankie Látó és Nagy János
19.00 Bohém Ragtime Jazz Band
20.00 Frankie Látó és Nagy János
21.00 Takács Nikolas
22.30 DJ Vinnie Lonely

Június 3. (szombat)

17.00 Fekete Tamás Quartett
18.00 Barbora Botošová és Farkas Árpi
19.00 Oskar Rózsa / Partnership Unlimited
20.00 Barbora Botošová és Farkas Árpi
21.00 Malek Andi Soulistic
22.30 DJ Dilemma

ATEMPO.sk