Beszélgetés Dráfi Mátyás, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel, színigazgatóval Komáromban

Beszélgetés Dráfi Mátyás, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel, színigazgatóval Komáromban

2023. június 15-én, csütörtökön 17.00 órakor kezdődik a Kikötő - Polgári szalon következő beszélgető estje, amely keretében Dráfi Mátyás, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel, színigazgatóval az esemény házigazdája, Bödők Gergely történész fog beszélgetni a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Mi vonzotta a színpad világához és miért nem lelkesedett ezért az édesanyja? Mit tekint a legnagyobb szerepeinek és mik voltak színészi pályája legfontosabb fordulópontjai? Miért hozta létre a Teátrum Színházi Polgári Társulást és mennyire elégedett a vándorszínház teljesítményével? Mi kötötte végérvényesen a Felvidékhez, hogy akkor se költözzön Győrbe, amikor lehetősége lett volna rá? Mit köszönhet élete párjának, Borikának? Komárom mellett hogyan kötődik ma is Sajógömörhöz? Mi motiválja még nyolcvanévesen is és milyen további tervei vannak?

Egy nagyszerű színészi pálya fordulópontjairól beszélgetnek a felvidéki magyar színjátszás friss Kossuth-díjas doyenjével az 58. Jókai Napok keretén belül a Kikötő – Polgári Szalon 2023. június közepi rendezvényén.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk