Lacikám nedráždi! - Lakatos Rák Viktória és Andy Kraus humoros előadása Somorján

2023. szeptember 20-án, szerdán 19.00 órai kezdettel kerül sor Lakatos Rák Viktória és Andy Kraus Lacikám nedráždi! (“Lakicám, ne bosszants!”) című közös produkciójára - melynek vendége Mirka Miškechová szlovák énekesnő és Janči Kuťafáját, a Krímeš zenekar alapítója lesz - a somorjai Városi Művelődési Központban.

A mára már nagy hírnévre szert tett szlovák Susedia (Szomszédok) televíziós vígjáték-sorozat két főszereplőjének, Ildikónak (LakatosRákViktória) és Lászlónak (AndyKraus) a nem mindennapi házaséletébe kukkanthatunk bele, ezáltal tanúi lehetünk a házaspár legnagyobb, leghosszabb és a legszórakoztatóbb összetűzéseinek.

A kimondott szó 80 perces forgataga a valaha tapasztalt legnagyobb, leghosszabb és legviccesebb házassági vitában, Mirka Miškechová dalaival humorosan megspékelve. Most mindent megtud, amit László és Ildikó házasságáról tudni akart, de nem volt bátorsága megkérdezni. Válogatás a „László hete” című népszerű podcast legjobb pillanataiból és Ildikó váratlan reakciója minden vádra. És talán a Krímeš együttes tagja is eljön.

A belépő elővételben 18 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk