Még egyszer veled, ugyanitt - a Zenthe Ferenc Színház romantikus vígjátéka Dunaszerdahelyen

2023. október 25-én, szerdán 19.00 órakor kezdődik a Zenthe Ferenc Színház romantikus vígjátéka Még egyszer veled, ugyanitt címmel a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

A nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatásában – a fiatal és a középkor első évtizedei után – tovább követhetjük Doris és George történetét.

A titkos szeretők nem mindennapi szerelme kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente csupán egyszer, egy hétvége erejéig kapcsolódik össze egy szállodai szoba falai között, immár évtizedek óta. Lehet, hogy pont ez a kapcsolatuk tartósságának titka? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.

Vándor Éva és Harmath Imre színművészek számára pikáns helyzetet teremt Bernard Slade darabja, hiszen a magánéletükben 33 éve házasok, a színpadon ugyanakkor egy régóta fenntartott, világtól elrejtett szeretői viszony titkait tárják elénk.

A belépőjegy ára az első osztályra 15 euró, a másodosztályra 14 euró, míg a diák-, illetve a nyugdíjas jegyek 10 euróba kerülnek. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Szereposztás

Doris - Vándor Éva (Jászai Mari-, Zenthe- és Vastaps-díjas, Halhatatlanok Társulatának örökös tagja)
George - Harmath Imre

Alkotók

Rendező: Gulyás Hermann Sándor
Fordította: Debreczeni Júlia
Jelmeztervező: Húros Annamária
Rendezőasszisztens: Bali V. Gergő
Ügyelő: Csank Péter (T. Pataki emlékgyűrűs)
Ügyelő: Verebélyi Zsolt
Súgó: Berki Dzsenifer Krisztina
Fodrász, sminkes: Princz Tekla

ATEMPO.sk