IX. Schubert Fest 2023-ban is Léván

2023. október 27-én, pénteken 14.00 órakor kezdődik a IX. Schubert Fest workshopja, amely koncertekkel folytatódik a lévai zsinagógában.

A koncerteken neves előadók lépnek fel, akiknek virtuozitása és Schubert zenéje iránti szenvedélye felejthetetlen zenei élményt nyújt, hiszen

közreműködik Marouf Gyöpös Krisztina (DE/SK), Gyöpös István (SK), Christine Lavazec (FR), Simon Ohanian (FR), a Rumi quartet (SK), Darina Andučič Tótková (SK), valamint a zselízi F. Schubert Művészeti Alapiskola énekkara is.

Ez az egyedülálló zenei fesztivál a klasszikus zene történetének egyik leghíresebb zeneszerzője, Franz Schubert műveit mutatja be. Hozzájárulása a zene világához megkérdőjelezhetetlen, és művei ma is népszerűek az egész világon.

Hagyjuk magunkat elvarázsolni a “dal királyának” gyönyörű dallamai által, és élvezzük a rendezvények csodálatos hangulatát.

A művészet az emberi élet szerves része, amely egyedülálló módon fejezi ki az érzelmeket, gondolatokat és érzéseket. A művészeti oktatás alapvető fontosságú eleme a készségek és tehetségek fejlesztésének, amelyek tágítják a látókörünket és új perspektívákat nyújtanak a világra. A folyamatosan változó technológia és innováció világában fontos, hogy folyamatosan tanuljunk és fejlesszük képességeinket.

Ennek egyik legjobb módja, hogy részt vegyünk a rendezvény részét képező műhelymunkában Léván és Zselízen egyaránt: ennek keretében a Schubert Fest 2023 workshopjára és Schubert Akadémiájára invitálják a szervezők a résztvevőket a személyiségük kreatív fejlesztésére.

A belépőjegy ára 6 euró, a rokkantak és a nyugdíjasok számára ez 4 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk