Piripotty - Korpás Éva családi táncos mesekoncertje Komáromban

Piripotty - Korpás Éva családi mesekoncertje Perbetén

2023. december 10-én, vasárnap 15.00 órakor kezdődik Korpás Éva Piripotty című családi táncos mesekoncertje Komáromban, az Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

Korpás Éva legújabb gyermekeknek szóló koncertje, a Piripotty egy olyan világba repíti a kisebbeket, ahol a fantázia segítségével teljesen új perspektívából élhetik át életük eseményeit.

Gáti István költő ehhez a lemezhez írt verses meséje nyomán elmesélt történetben természetesen segítségül hívjuk nagyszüleink tudását is- mutassák meg nekünk, hogyan érdemes megbirkózni a hétköznapok kihívásaival. Az elődök üzenetei, tanácsai kiolvashatók népdalaink szövegeiből, csak oda kell figyelni rájuk.

Maradjunk, éljünk a jelenben, de fontos, hogy ami érték, azt tartsuk meg, és építsük be a jelenlegi életünkbe, mert a gyökér mindig fontos, ebből szökkenünk szárba. Ez a cél ezzel a gyerekműsorral is.

Maivá tenni a régi felhasználásával. A koncerten lesz közös éneklés és tánc, vigasság, de néha szomorúság is, hiszen mindkettő természetes része az ember életének.

Piripotty – meselemezzel jelentkezik Korpás Éva

Belépő 9 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

 

Közreműködnek

Korpás Éva – ének
Lakatos Lili – ének
Csernók Klára – hegedű, brácsa
Takács Ádám – hegedű, brácsa
Papp Endre – brácsa, dob
Kuti Sándor – cimbalom, gitár
Hanusz Zoltán – nagybőgő, koboz, doromb
Énekesek: Babos Luca, Fodor Borbála, Fodor Villő, Kányai Franciska, Kopsa Boglárka, Szeles Chloe

Táncosok: Generáció Kamara Társulat: Botló Gergely, Domján Máté Sándor, Gálik Gábor, Kukucs Eszter, Kalmár Annabella, Mészáros Dóra
Koreográfus: Gálik Gábor, Gálik Klaudia

ATEMPO.sk