Bál a Savoyban - revüoperett két felvonásban Dunaszerdahelyen

Bál a Savoyban - revüoperett két felvonásban Dunaszerdahelyen

2023. december 16-án, szombaton 16.00 órakor kezdődik a Bál a Savoyban című revüoperett két felvonásban Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

Olyan neves művészek állnak színpadra, mint Mádi Piroska, Buch Tibor, Kovács Szilárd, Köllő Babett, Várkonyi András, Gregor Bernadett, Juhász Illés vagy Pável Miklós.

A Bál a Savoyban az egyik legsikeresebb magyar operett külföldön és hazánkban egyaránt. Nem csoda, hiszen Ábrahám Pál a műfaj nagy megújítója az akkor világhódító jazz-muzsikát lopja be az operettbe, evvel szinte új, revüoperett-stílust honosít meg. Betétdalok váltak örök slágerekké: Kicsike vigyázzon, Toujours lamour, Mr. Blue, My golden baby, Karnevál.

Henry de Foublois márki és felesége Madleine egyéves nászútjukról hazatérve úsznak a boldogságban. Ám Henryt korábbi,szabadabb élete egyik szerelme Nancy város polgármestere álnéven táviratot küld neki, miszerint a korábbi adósságát a soron következő Savoy-beli bálon kívánja behajtani. Madleine enged a játéknak, s titokban, álarcban ős is a bálba siet.

A belépőjegy ára 17 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Szereplők

Madleine - Mádi Piroska
Henry - Buch Tibor
Mustafa bei - Kovács Szilárd
Daisy Parker - Köllő Babett
Archibald / Pomerol - Várkonyi András
Tangolita - Gregor Bernadett
Celesten - Juhász Illés / Pável Miklós

Alkotók

Szerző - Ábrahám Pál
Rendező - Jankovits József Liszt-díjas művész
Koreográfus - Arany Tamás
Díszlet, jelmez - Horgonyi Laura

ATEMPO.sk