Beszélgetés Földes László, Kossuth-díjas bluesénekessel, dalszerzővel, előadóművésszel, a Hobo Blues Band alapítójával és énekesével Komáromban

2024. január 16-án, kedden 18.00 órakor kezdődik a Kikötő - Polgári szalon következő beszélgető estje, amely keretében Földes László, Kossuth-díjas bluesénekessel, dalszerzővel, előadóművésszel, a Hobo Blues Band alapítójával és énekesével az esemény házigazdája, Bödők Gergely történész fog beszélgetni a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Hogy lesz valaki a hatalom üldözöttje? Mit köszönhet Mick Jaggernek, mit József Attilának és Viszockijnak? Hogyan került a színház világába és milyen pluszt ad a színpadi szereplés? Mennyire volt hosszú és rögös az az út, amit bejárt? Mit gondol, mi a titka annak, hogy a közönség ennyi ideje követi és szereti? Hogy maradhat valaki hiteles? Minek tulajdonítja, hogy ennyi idősen is bírja az iramot? Miért örök Hobo?

OTT JÁRTUNK! Teltház előtt változott vásári bohóccá Hobo (FOTÓK)

Szenvedélyről, alkotásról, erőről és megbocsájtásról beszélgetünk a blues magyar doyenjével a Kikötő – Polgári Szalon 2024. január közepi rendezvényén.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk