Charlie Komáromban ad nagykoncertet

2024. április 12-én, pénteken 19.00 órakor kezdődik Charlie komáromi nagykoncertje a Game World Europában.

OTT VOLTUNK: Egy Charlie koncert mindig élmény

A Decca, az Olympia, a Generál frontembereként Charlie a magyarországi rock- és beatzene hőskorának meghatározó személyisége, aki az Afriaca és a Pannónia Express együttessel a nemzetközi színpadokon is megmérette magát. Az 1980-as években szinte kizárólag külföldön lehetett hallani jellegzetes tónusú énekét. 1990-ben tért haza, először a Tátrai Band énekeseként, majd 1994-től szólókarrierjét is építve vált ismét a hazai könnyűzenei élet legendájává.

Félreismerhetetlenül egyéni stílusát a blues, a jazz, a soul és a funky ötvözeteként alakította ki. Gazdag hangszerelésű, választékosan harmonizált dalaiban mindig megélt élethelyzetekre reflektál, talán ezzel magyarázható, hogy a legtöbb Charlie-sláger szinte azonnal klasszikussá vált. S hogy mennyi-mennyi örökzöldet köszönhetünk neki, arra a Bartók Tavasz koncertjén csodálkozhatunk rá, melyen a jól ismert dalok mellett új lemezéből is ízelítőt ad.

A belépés a törzsvendégeknek ingyenes, meghívójukat a managertől igényelhetik.
A nem törzsvendégek számára a belépőjegy ára 45 euró, mely tartalmazza a belépést a nagykoncertre, tombola jegyet, svédasztalos vacsorát és ingyenes koktélokat.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk