Neves zenészek tanítanak az idei Gitármánia Táborban

Neves zenészek tanítanak az idei Gitármánia Táborban

Ferenczi György, Siklósi Örs, Gyémánt Bálint és Füstös Bálint is előadást tart a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban, amit idén már 27. alkalommal szerveznek meg a szolnoki Tiszaligeten. Az 1 hét alatt közel 100 kurzuson vehetnek részt az ifjú és kevésbé fiatal zenészek július 20. és 26. között.

A legkiválóbb magyar zenészektől, zenetanároktól, szakemberektől lehet tanulni az idei Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban.

Az 1 hét alatt 20 különböző zenei témakör oktatása zajlik, többek közt ének, gitár, dob, basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, egyéniségfejlesztés, hangszerelés, stúdiózás, szövegírás és zenekari képzés.

A jövő zenészei különböző szakmai órákon is részt vehetnek, ilyen a hallásvédelem, a hangszerépítés, a hangtechnikai ismeretek, a szerzői jogok, a színpadi ismeretek, a technológiai előadások, a zenekari képzés és a zeneterápia.

Olyan kitűnő gitárosok adják át a tudásukat a jövő nemzedékének, mint Gyémánt Bálint, Lee Olivér (Trillion, ék), Nagy Ádám (Roy és Ádám Trió), Mike Gotthard (Ocho Macho), Füstös Bálint (Margaret Island) és Lukács Peta (Bikini).

Szappanos György a basszusgitárosokat képzi, Szebényi Dániel (Kowalsky meg a Vega, Freddie, Zoli Band) zongorán tanít, Siklósi Örs (AWS) esetében pedig szövegíró és dalszerző előadásra lehet beülnie a táborlakóknak.

Az Öröm a Zene tehetségkutató legutóbbi nyertese, a friss Junior Artisjus díjas Antares napi két zenekari órát tart, az együttes tagjai civilben is mind zenepedagógusok. További együttesek is jelen lesznek a táborban rendkívüli zenei foglalkozásokkal, többek közt a Ferenczi György és a Rackajam, a Gypo Circus és a Fatal Error.

A 27. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba 2020. július 10-ig lehet jelentkezni.

ATEMPO.sk