Kerekerdő - Paár Julcsi mesekoncertje családoknak Somorján

2023. október 21-én, szombaton 10.00 órakor kezdődik Paár Julcsi családoknak szóló mesekoncertje Kerekerdő címmel a somorjai Városi Művelődési Központban.

Paár Julcsi énekest számos neves nép- és világzenei formáció tagjaként, vagy vendégeként ismeri a koncertközönség (Tárkány Művek, Bazseva, Dalinda), több nemzetközileg is sikeres, toplistás album kapcsolódik a nevéhez, különleges hangszíne, zenei és előadói felkészültsége kiemeli produkcióit a többi közül.

Saját gyermekei születése után kezdte el tartani interaktív népzenés foglalkozásait zeneterápiás szemlélettel átitatva, ÖsszeHangoló néven. Ezeknek a foglalkozásoknak több éves tapasztalata, a sok szép zenei - és persze anyai - élmény most egy lemezre is megérett.

A Kerekerdő egy mese - zenés mese, vagy mesés zene – ahogy tetszik. A főhőssel a mesét végigjárva a zene által kirajzolódnak a helyszínek, a mese résztörténetei, és persze a tanulság sem marad el a végén.

Paár Julcsi lemeze azt üzeni a szülőknek, pedagógusoknak: “Merjünk bátrabban több mindent megmutatni gyerekeinknek, igényes zenékre befogadóbbá, emberileg pedig elfogadóbbá tenni őket!”

A belépőjegy ára 6 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk