Az ötször született fiú – igazi „színházi kámedi” érkezik Dunaszerdahelyre

Színházi kámedi, azaz egy igazi színházi komédia érkezik 2021. október 22-én, pénteken 20.00 órakor Dunaszerdahelyre, az NFG Klubba AZ ÖTSZÖR SZÜLETETT FIÚ címmel. A produkcióban két színész virtuóz játékát láthatjuk, akik számos szerepet sűrűn váltogatva engednek betekintést egy színházi próbafolyamat kulisszái mögé.

Majorfalvi Bálint és Téglás Márton már ismerősek lehetnek az NFG közönségének, többek között a népszerű Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs műsorból. Ők ketten írták, rendezték, s játsszák az előadást – a Budai Komédiások társulatának produkciójaként - közel 85 percben, ami garantált kikapcsolódást nyújt a szórakozni vágyó közönség számára.

A népszerű musicalekhez szokott rendező ezúttal prózai stúdióelőadást kénytelen színpadra állítani a meglehetősen öntudatos vezető színésszel, a fiatal naivával s a színház egy sokat megélt „bútordarabjával”. Többek között az ő kezeik között alakul Az ötször született fiú története, melyet a naiv író álmodott színpadra.

A dunaszerdahelyi előadásra való beléptetést a helyszín az aktuális törvényi – egészségügyi – szabályozásnak megfelelően fogja kezelni. Az esemény megvalósulását a Kisebbségi Kulturális Alap támogatta.

ATEMPO.sk